Diensten


Strategisch advies

Als ondernemer heeft u een doel voor ogen. Om dit te bereiken, is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar. Een strategie geeft richting aan een organisatie en helpt bij het nemen van de juiste keuzes. Door uw missie en visie voortdurend helder voor ogen te houden, realistische doelen te stellen en een aansluitend strategisch plan op te stellen, wordt de uitvoering van uw bedrijfsstrategie beter doorgevoerd in uw organisatie. Ik help u graag om uw doelen te bereiken.

Financieel advies

Vaak worden financiën van een onderneming gezien als lastig iets. Ondernemers ontbreekt het aan kennis of netwerk om de juiste keuzes te maken. En juist met het oog op uw strategische doel kan elke stap om andere financiën vragen. Hierin ben ik intermediair in de relatie tussen u en een bank. Banken en andere kredietverstrekkers willen namelijk volledig en juist geïnformeerd worden, en u wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de financiering wordt verstrekt en tegen welke condities. Ik ben thuis in de verschillende belangen, en kijk graag samen met u naar de beste financiële oplossing voor uw onderneming.

Bedrijfsovername

Ondernemers die willen groeien, kunnen dit vanuit strategisch oogpunt ook realiseren door een ander bedrijf over te nemen. Versneld starten kan door middel van een management buy-in (wanneer u zich inkoopt in een ‘vreemd’ bedrijf), of een management buy-out (wanneer u zich inkoopt bij het bedrijf waar u al werkt, aandeelhouder of familie van de eigenaar bent). Ook kan het zijn dat u uw onderneming wilt verkopen, een actie die u waarschijnlijk maar één keer in uw leven doet. Door de verschillende belangen die hierin mee kunnen spelen is het belangrijk de tijd te nemen voor het proces van een bedrijfsovername, en hier een professional voor in te schakelen. Ik heb ervaring in bedrijfsovernames en weet precies welke route u moet nemen om dit succesvol te laten verlopen.

Interim management

U kunt mij ook inzetten als interim of projectmanager voor verschillende doeleinden. Zo kunt u tegen gebeurtenissen in uw bedrijf aanlopen waarbij u graag extra ondersteuning heeft. Ook kan het zijn dat u een specialist op financieel of bedrijfsmatig gebied nodig heeft. Ik schuif graag als interim manager bij u aan tafel om uw onderneming verder te helpen. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk op het gebied van financiën, ICT, logistiek, marketing, vastgoed, HR en productieleiding dat ik graag inzet om u te helpen.

Bel voor een vrijblijvend gesprek
0652463841
Mail voor meer informatie
bart@zijlstraondernemersadvies.nl
icon21

Kennis en netwerk

Door mijn ervaring in zowel de financiële als de bedrijfskundige kant van het ondernemen ben ik bekend met de obstakels die een ondernemer zoals u kan tegenkomen. Door mijn kennis en netwerk in te zetten zoeken we samen naar de beste oplossingen.
icon22

Persoonlijke aanpak

Voor mij draait een bedrijf om de mensen die er werken. De doelen die er zijn bij u en uw werknemers bepalen de koers van uw onderneming. Ik leer graag u en uw doelen kennen, om zo op een persoonlijke manier uw onderneming verder te helpen.
icon23

Passie drijft ons

Passie is de brandstof voor een ondernemer. Door uw passie om te zetten naar een overzichtelijk plan van de volgende stap voor uw onderneming, help ik u graag uw droom te verwezenlijken.

Relaties


Laat je licht eens schijnen op

Als ondernemer kun je niet overal verstand van hebben. Dat heb ik ook niet. Juist daarom zie ik zo'n meerwaarde in elkaar helpen en kansen uitlichten die de ander soms niet ziet.