Zijlstra Ondernemersadvies


Zijlstra Ondernemersadvies is een onderneming van Bart Zijlstra. Ik begeleid vanaf 2011 ondernemers met alle uitdagingen die op hun pad komen. Zo geef ik financieel en strategisch advies, en help ik MKB ondernemingen met management of bedrijfsovernames. In mijn vak ben ik veel MKB’ers tegengekomen die behoefte hebben aan een sparringspartner: iemand met ervaring die je kan helpen om belangrijke bedrijfsmatige keuzes te maken. Deze keuzes zelf maken is waar het veel ondernemers om gaat. En een relatie die je helpt om deze keuzes te maken en je bedrijf naar een volgend niveau te tillen; dat ben ik voor je.

“De ondernemer moet zich bezig houden met wat hij leuk vindt; Ondernemen! Met een juiste balans in focus en met realistische verwachtingen kunnen plannen worden gerealiseerd!”

Waarom kies je voor Zijlstra Ondernemersadvies?


icon3

Persoonlijke sparringspartner

Ik leer graag jou en je bedrijf kennen, om je vervolgens te helpen groeien
icon5

Samen kom je verder

Niet alleen samen met mij, maar ook samen met de kennis en het netwerk die ik meebreng
icon1

Ik begrijp je doelen

Je bent ondernemer met een reden. Ik wil je dan ook op de beste manier helpen om jouw doel(en) te bereiken
icon2

Investeer in je onderneming

Samen kijken we hoe uw onderneming op financieel of strategisch gebied stappen kan maken. Ik geef niet alleen advies, maar help ook met de realisatie.
Bel voor een vrijblijvend gesprek
0652463841
Mail voor meer informatie
bart@zijlstraondernemersadvies.nl

Over Bart Zijlstra


Zijlstra-ondernemersadvies-Bart-vrijstaand4

Bart Zijlstra

Eigenaar
Ondernemers met hun plannen, ideeën en uitdagingen helpen, dat is mijn passie!
Met mijn expertise, achtergrond en specialisatie in bedrijfskundig advies, ben ik in staat om u als ondernemer een spiegel voor te houden waardoor nieuwe inzichten ontstaan en oplossingen worden bedacht. Dit resulteert voor uw bedrijf in een efficiënte, overzichtelijke organisatie en rust in uw hoofd.

In de dagelijkse praktijk houdt ik mij voornamelijk bezig met bedrijfsovernames en (herstructurering van) financieringen. Daarbij kijk ik samen met u als ondernemer wat de beste richting is voor uw bedrijf, We benoemen kansen en bedreigingen en pakken deze aan. Klanten geven mij aan het prettig te vinden dat er iemand mee denkt, en dat je niet alle beslissingen alleen hoeft te nemen. "Het is goed dat anderen met specifieke kennis je helpen, en door zijn stijl en aanpak is Bart voor ons van toegevoegde waarde en prettig om mee samen te werken."

Relaties


De rol van een ondernemer

Een ondernemer moet zich bezig houden met wat hij leuk vindt; Ondernemen!